Café & Lunchrestaurang

Personligt och Charmigt

Vi har redan fått många stamkunder som återkommer regelbundet. Det är ett gott kvitto på att vi ger en god service och erbjuder en trivsam miljö. Många blir förälskade i vårt café och vår restaurang som är möblerat i retrostil, inget bord är det andra likt. Det är ingen slump att vi valt att inreda med secondhandmöbler, vi vill värna om miljön genom återbruk.

Föregående bild
Nästa bild
Föregående bild
Nästa bild

Caféet

Hos oss har man råd att unna sig någon god fika i caféet med kaffebröd bakat i husets bageri.

Du kan också beställa tårtor, smörgåstårtor etc.

Föregående bild
Nästa bild

Tårtor efter smak & intresse

Vi bakar personliga tårtor eftersom vi vet att det förgyller den speciella dagen extra mycket.

Vi dekorerar efter dina önskemål utifrån tema och intresse.  Vi kan också designa din tårta om så önskas. Hör av dig för offert.

Du kan också beställa olika smörgåstårtor till festen eller smörgåstårtbakelse till fredagsmyset med olika fyllningar och garneringar.

Pris på tårtor, smörgåstårtor och smörgåsar finns  i foldern som ligger här på sidan.

Restaurangen

Nytta med nöje

Förlägg ditt lunchmöte hos oss och ha ert möte i ett avskilt rum för upp till sex personer, i anslutning till restaurangen.  Perfekt möjlighet att sitta ostört. 

Ring så reserverar vi rummet till dig.  

Frukost med variation

Hos oss kan du som kund få frukost med variation allt från en stadig omelett där kaffe & macka ingår i priset, äggröra, havre- eller mannagrynsgröt eller rätt och slätt en kaffe, macka och ägg, allt enligt smak & tycke. Samtliga mackor är gjorda på husets bröd.     

Föregående bild
Nästa bild

”Hemlagat” i Lunchrestaurangen

Ja det är ett omdöme vi ofta får av våra kunder ” Maten smakar som hemlagat”.  Det gör mat som görs med kärlek och bra råvaror. Allt görs från grunden i vårt kök, inga halvfabrikat utan genuin husmanskost enligt matkonstens alla regler.  Blir det mat över så säljer vi det som gårdagens lunch till ett reducerat pris dagen därpå. Det är populärt hos kunderna och tillsamman minskar vi matsvinnet. Men oftast har vi barskrapade skålar på lunchbuffén.                                                                                        

Fredagar sänder vi lite extra kärlek till våra kunder, genom att bjuda på en söt överraskning till kaffet efter lunch.

Vår lunchmeny för veckan hittar du här.

Menyer & Priser