Cykelshop & Cykelverkstad

Cykelshop & Cykelverkstad

Föregående bild
Nästa bild

Våra öppettider Cykelverkstad
Måndag-fredag
08:00-16:30
Kvällsöppet Torsdagar till kl 18:00

Service och reparationer

I cykelverkstaden får du din cykel servad och lagad av kunnig och noggrann personal. Trots högt tryck från kunder som är i behov av att få sin cykel fixad, jobbas det otroligt effektivt och enligt turordningsprincipen. Prislista på service och reparationer finns här på sidan.

Begagnade cyklar

Vad kan var vara bättre än en begagnad cykel? Vi kan i alla fall inte tänka oss något bättre, det blir liksom dubbelstjärna i vår miljöagenda. Vi bidrar gemensamt med våra kunder att välja cykeln som det ultimata miljövänliga färdmedlet. Dessutom renoverar vi begagnade cyklar för återbruk! High five på den!  Då och då händer det att kunden hittar en riktig klenod i vårt breda utbud av cyklar. Cyklarna gås igenom extra och besiktigas efter renovering, de är alltid rustade med minst  reflexer och ringklocka utifrån säkerhetsstandard.  

Samarbetspartners

Vi har samarbetsavtal med Stålhästen som är en webbaserad cykelshop. Där vi är underleverantör genom att montera kundens cyklar vid köp hos Stålhästen. Vi har också fått förtroendet att serva och reparera Hemtjänstens cyklar i Trollhättan.

Vill du ha kontakt med cykelverkstad eller cykelshop ring Anders Hagström  0520-66 38 32, så hjälper de dig.